• Посилання скопійовано

Затверджено Реєстр великих платників податків на 2013 рік

У 2013 році таких платників податків побільшає на 127 підприємств, ніж цього року

ДПС України затвердила Реєстр великих платників податків на 2013 рік. У 2013 році таких платників податків стане більше на 127 підприємств, ніж цього року. Їх кількість становитиме 1486 платників. Це свідчить про те, що великий бізнес розширюється, нарощуються обсяги виробництва, що сприятиме додатковим надходженням до бюджету.
Нагадаємо, що відповідно до норм ПКУ після включення платника податків до Реєстру великих платників податків та отримання повідомлення центрального органу ДПС про таке включення платник податків зобов’язаний стати на облік у спеціалізованому органі ДПС — Центральному офісі з обслуговування великих платників податків, що здійснює податкове супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр.
Реєстр великих платників податків України на 2013 рік можна переглянути на офіційному веб-сайті ДПС України www.sts.gov.ua.

Джерело: ДФС в Одеській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»