• Посилання скопійовано

Нові акцизні марки на алкоголь і тютюн будуть введені з 1 серпня

Міндоходів у м. Києві інформує, що нові акцизні марки на алкоголь та тютюн будуть запроваджені в Україні з 1 серпня 2013 року.

Нові акцизні марки на алкоголь і тютюн будуть введені з 1 серпня

Головне управління Міндоходів у м. Києві інформує, що нові акцизні марки на алкоголь та тютюн будуть запроваджені в Україні з 1 серпня 2013 року. Терміни запровадження та виготовлення марок нового зразку змінені з урахуванням термінів проведення інвентаризації марок та термінів проведення процедури закупівлі. 

Нагадаємо, 29 квітня 2013 року Уряд ухвалив рішення про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 року №188. Окрім перенесення термінів запровадження, відповідно до змін, Міністерство доходів та зборів має до 20 липня забезпечити виготовлення марок акцизного збору нового зразку та до 1 серпня припинити продаж марок попереднього зразку. 

Фахівці Міндоходів переконані, що зміни в законодавстві забезпечать створення належних умов для зростання обсягів легального виробництва тютюнових та алкогольних виробів. Як наслідок – значно збільшиться надходження коштів до державного бюджету.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»