• Посилання скопійовано

Міндоходів ініціює в 2014 році скорочення кількості податків до 9-10

Міністерство доходів і зборів України має намір в 2014 році домогтися зменшення числа податків у країні до 9-10, тоді як сьогодні їх понад 20

Міндоходів ініціює в 2014 році скорочення кількості податків до 9-10

Об этом сообщил глава Миндоходов Александр Клименко.

«У меня нет сомнений, что мы сделаем это в 2014 году. Все для этого есть. Я думаю, что их (налогов — ИФ) количество будет сокращено до 9-10», — сказал он на итоговой пресс-конференции в Киеве во вторник.

Как сообщалось, о решении правительства Украины сократить число налогов с 23 до 9 в октябре прошлого года сообщил глава Госпредпринимательства Михаил Бродский.

Еще ранее бывший тогда вице-премьером Сергей Тигипко также заявлял, что после парламентских выборов (прошли в конце 2013 года — ИФ) власть проведет кардинальную реформу налогообложения, в результате которой количество налогов в Украине может быть уменьшено до 9 позиций с 23.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»