• Посилання скопійовано

Уряд удосконалив деякі норми податкової системи

Уряд удосконалив деякі норми податкової системи, зокрема внесені корективи щодо сплати окремих податків

Уряд удосконалив деякі норми податкової системи

7 квітня після засідання Кабінету Міністрів України Міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив представникам мас-медіа про ухвалені урядові рішення.

Так, Уряд удосконалив деякі норми податкової системи, зокрема внесені корективи щодо сплати окремих податків, а також зміни до законів, які регулюють енергетичну галузь та ін.

Розповідаючи про запропоновані зміни до податкової системи, Міністр фінансів зазначив, що Уряд врегулював деякі питання щодо податкових пільг, оподаткування лікарських засобів, митних та податкових платежів, а також внесені технічні правки.

Крім того, Уряд вирішив запровадити щомісячну публікацію інформації про перелік підприємців, які отримали відшкодування ПДВ, на сайті Казначейства.

«Бізнес давно вимагає прозорості, і в цьому сенсі публікація такої інформації закріпить довірливі відносини влади і підприємців», - зазначив Міністр.

Джерело: КМУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»