• Посилання скопійовано

Ратифіковано конвенцію щодо уникнення подвійного оподаткування з Ірландією

Дія Конвенції поширюється на осіб, які є резидентами однієї або обох Договірних Держав

Ратифіковано конвенцію щодо уникнення подвійного оподаткування з Ірландією

Президент підписав Закон від 15.07.2015 р. №606-VIII, яким ратифіковано Конвенцію між Урядом України та Урядом Ірландії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та доходи від відчуження майна і Протокол до неї, вчинені 19 квітня 2013 року в м. Києві.

Дія цієї Конвенції поширюється на осіб, які є резидентами однієї або обох Договірних Держав.

Дія Конвенції поширюється на податки на доходи та доходи від відчуження майна, що стягуються від імені Договірної Держави або її адміністративно-територіальних одиниць, або місцевих органів влади, незалежно від способу їх стягнення.

Податками на дохід і на капітал вважаються всі податки, що справляються із загальної суми доходу або з елементів доходу чи капіталу, включаючи податки на доходи від відчуження рухомого чи нерухомого майна.

Податками, на які поширюється дія Конвенції, є:

- в Україні:

податок на прибуток підприємств;

податок на доходи фізичних осіб;

- в Ірландії:

податок на прибуток;

універсальний соціальний податок на доходи;

корпоративний податок;

податок на доходи від відчуження майна.

Дія Конвенції поширюється також на будь-які ідентичні або подібні за змістом податки, які стягуються після дати підписання цієї Конвенції, в доповнення до або замість існуючих податків.

Конвенція та Протокол до неї набирають чинності з дати отримання останнього письмового повідомлення про завершення Договірними Державами всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ними чинності.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»