• Посилання скопійовано

Виправляємо помилку у графах 6 –7 повідомлення за формою №20-ОПП

Податківці роз'яснили порядок виправлення помилок у повідомленні за ф. № 20-ОПП у разі допущення помилки у графах 6 –7 «Адміністративна одиниця відповідно до КОАТУУ»

Виправляємо помилку у графах 6 –7 повідомлення за формою №20-ОПП

ДФСУ у підкатегорії 119.11 ресурсу "ЗІР" нагадує, що графи 6 – 7 «Адміністративна одиниця відповідно до КОАТУУ, де знаходиться об’єкт оподаткування» повідомлення за ф. №20-ОПП заповнюється відповідно до Класифікатора об’єктів адміністративно-територіального устрою, що розміщений на офіційному веб-сайті Державної служби статистики України.

Відповідно до п. 8.5 розд. VIIІ Порядку у разі зміни відомостей про об’єкт оподаткування, зокрема, місцезнаходження, платник податків надає до контролюючого органу за основним місцем обліку повідомлення за ф. №20-ОПП з оновленою інформацією про об’єкт оподаткування щодо якого відбулися зміни.

У разі виявлення платником податків помилки у заповненні граф 6 – 7 «Адміністративна одиниця відповідно до КОАТУУ, де знаходиться об’єкт оподаткування» повідомлення за ф. № 20-ОППнеобхідно подати до органу ДФС за основним місцем обліку повідомлення за ф. № 20-ОПП з оновленою (виправленою) інформацією щодо адміністративної одиниці відповідно до КОАТУУ, де знаходиться об’єкт оподаткування, зазначивши у графі 2 «Код ознаки надання інформації» значення «3 – зміна відомостей про об’єкт оподаткування».

***

Читайте також:

Все про форму №20-ОПП - кому, коли та як подавати і що буде за неподання?

Змінюємо місцезнаходження: сплата податків, звітування за ними та інші наслідки

Оновлено довідник типів об'єктів оподаткування для подання форми №20-ОПП

Повідомлення за формою №20-ОПП: приклади заповнення від податківців

Все про форму №20-ОПП - кому, коли та як подавати і що буде за неподання?

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»