• Посилання скопійовано

Офіс великих платників податків ДФСУ інформує про реквізити бюджетних рахунків

Для платників, які у 2018 році підлягають переведенню на обслуговування в Офіс великих платників податків ДФС, реквізити рахунків для сплати податків, зборів та ЄСВ розташовані у розділі «Бюджетні рахунки»

Офіс великих платників податків ДФСУ інформує про реквізити бюджетних рахунків

Офіс великих платників податків інформує платників, які підлягають переведенню у 2018 році на обслуговування в Офіс великих платників податків ДФС, що реквізити рахунків для сплати податків, зборів та ЄСВ  розташовані у розділі «Бюджетні рахунки».

Одночасно звертають увагу, що у разі коли місцезнаходження платників податків (юрадреса) територіально не співпадає з місцем податкового обліку в Офісі великих платників (адміністративна територія м. Києва), сплата податку на прибуток повинна здійснюватися платниками податків на реквізити бюджетних рахунків, відкритих для Офісу великих платників за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкритих на рівні головних управлінь Держказначейслужби України в областях з відомчою ознакою «99».

Інформація щодо реквізитів рахунків для сплати податку на прибуток наведені у переліку рахунків у розрізі територіальних органів Держказначейслужби: Рахунки областей>>

Крім того повідомляється, що станом на сьогоднішній день продовжують діяти бюджетні рахунки для сплати податків, зборів та ЄСВ, які були відкриті у 2017 році. У разі внесення змін до переліку реквізитів рахунків, про це буде повідомлено додатково.

Інформацію щодо реквізитів рахунків можна з’ясувати у відділах обліку платежів та зведеної звітності за телефонами: (044)454-09-44, 454-17-28, 454-09-67, 454-09-98, 454-17-33.

***

Читайте також: Відбір великих платників податків - за новими критеріями 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»