• Посилання скопійовано

ДФС реорганізують у дві юрособи - Олександр Данилюк

Міністр фінансів Олександр Данилюк знову заявив про наміри реорганізувати Державну фіскальну службу у дві юридичні особи

ДФС реорганізують у дві юрособи - Олександр Данилюк

Про це міністр сказав під час години запитань до Уряду.

"Ми прискорюватимемо реформу ДФС. Створюватимемо єдину юрособу для митниці, єдину юрособу для податкової, щоб прибрати корупцію на місцях", - повідомив Данилюк.

За словами міністра, після реформи міністерство планує залучати нових людей, тому що вони віритимуть у цю реформу.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів скасував постанови 2017 року про реформування та реорганізацію Державної фіскальної служби та митниці, які ініціювало Міністерство фінансів. Постанови передбачали створення Міжрегіональної митниці та головного Міжрегіонального управління ДФС. Водночас обласні та енергетичну митницю планували приєднати до Міжрегіональної митниці.

***

Читайте також:

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»