• Посилання скопійовано

ДФС про зміни в обслуговуванні великих платників податків з 01.01.2018 року

Відповідно до податкових новацій Офісом ВПП здійснюється комплексне обслуговування великих платників податків в частині адміністрування всіх видів податків і зборів, що сплачуються ним до державного та місцевого бюджетів за об’єктами оподаткування, які розташовані в межах міст Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Харкова

ДФС про зміни в обслуговуванні великих платників податків з 01.01.2018 року

Як повідомляють в Офісі ВПП, для взяття на облік за неосновним місцем обліку в містах Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Одесі, Харкові великому платнику необхідно подати заяву за ф.№17-ОПП (в паперовому або електронному вигляді) до того територіального управління Офісу, де обслуговується платник, зазначивши в заяві всі відокремлені структурні підрозділи Офісу, в яких великий платник повинен стати на облік за неосновним місцем обліку.

Загальна інформація про неосновні місця обліку великого платника в усіх територіальних органах ДФС доступна для перегляду в приватній частині «Електронного кабінету»/«Облікові дані платника».

Звертаємо увагу, що звітність за неосновним місцем обліку (в межах міст Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Харкова) подається до Офісу великих платників, а сплата податків, зборів та інших платежів до бюджетів повинна здійснюватись на реквізити рахунків, відкритих у відповідних територіальних органах Державної казначейської служби для Офісу великих платників з відомчою ознакою «99».

Додатково повідомляємо, що незалежно від місця розташування об’єкту, комплексне адміністрування податків і зборів та проведення камеральних перевірок платників за неосновним місцем обліку буде здійснювати податковий координатор, закріплений за великим платником за основним місцем обліку.

***

Читайте також:

Відбір великих платників податків - за новими критеріями.

Порядок формування Реєстру великих платників податків зазнав змін.  

Джерело: МГУ ДФС – Центральний офіс з обслуговування великих платників

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»