• Посилання скопійовано

Чи можна надіслати заяву про повернення надміру чи помилково сплачених коштів через «Електронний кабінет»?

Так, така можливість є. Заяву можна направити у довільній формі через меню «Листування з ДФС» приватної частини Електронного кабінету

Чи можна надіслати заяву про повернення надміру чи помилково сплачених коштів через «Електронний кабінет»?

ДФСУ у підкатегорії 140.03 ресурсу "ЗІР" зазначила, що платник податків має право надіслати заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань та пені у довільній формі через меню «Листування з ДФС» приватної частини Електронного кабінету.

Протягом одного робочого дня після надсилання листа до органу ДФС автора електронного листа буде повідомлено про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації запиту в органі ДФС, до якого даний запит направлено.

Інформацію щодо отримання та реєстрації листів в органі ДФС користувач може переглянути в вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи».

***

Читайте також:

Показники для моніторингу ПН/РК тепер можна перевірити в Електронному кабінеті.  

Реєстр ПН/РК, реєстрація яких зупинена — новий сервіс в Електронному кабінеті.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»