• Посилання скопійовано

Графік роботи Центрів обслуговування платників ДФС на травневі свята (доповнено)

29 квітня, 1 та 9 травня Центри обслуговування платників не працюватимуть

Графік роботи Центрів обслуговування платників ДФС на травневі свята (доповнено)

ДФСУ повідомляє, що для зручності платників та створення комфортних умов при поданні податкової звітності на травневі свята Центри обслуговування платників працюватимуть за таким графіком:

  • 28 квітня, 5 травня – робочий день відповідно до затверджених графіків роботи ЦОП до 13.00;
  • 30 квітня – робочий день у режимі чергування (за необхідності із залученням спеціалістів відповідних структурних підрозділів) до 17.00;
  • 8 травня – відповідно до законодавства про працю робочий день буде скорочено на одну годину.
  • 29 квітня, 1 та  9 травня 2018 року будуть вихідними днями.

Підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, у святкові дні працюватимуть у звичайному режимі.

Митні пости митниць ДФС працюватимуть за окремим графіком. Детальну інформацію про роботу постів можна дізнатися в оперативних чергових.

Сервіси ДФС працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача.

Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до Кол-центру за номером 0-800-501-007.

Для скарг на неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб  структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів необхідно звертатися на сервіс «Пульс» за телефоном 0800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та на електронну адресу: idd@sfs.gov.ua.

Читайте також:  Травневі вихідні у 2018 році: скільки днів будемо відпочивати?

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»