• Посилання скопійовано

Лист Держказначейства від 16.08.2018 р. №18-11/80-13497

Про закриття рахунків, відкритих на балансі Головних Управлінь Казначейства для зарахування податків, зборів та інших платежів до бюджетів

Національному банку України

Державна казначейська служба України (далі - Казначейство) інформує, що 11.09.2018 р. закінчується перехідний період запровадження централізованої моделі обслуговування бюджетів за доходами. Починаючи з 12.09.2018 р. всі рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів до бюджетів, відкриті на балансі Головних Управлінь Казначейства (МФО відмінне від 899998), будуть закриті.

З метою уникнення втрат бюджетів та масових надходжень нез'ясованих платежів на дохідні рахунки, відкриті на МФО, відмінному від 899998, Казначейство просить повідомити всіх учасників СЕП НБУ про недопущення відправки платежів на старі рахунки.

Реквізити нових рахунків розміщені на Веб-сторінках Казначейства, Головних управлінь Казначейства та доведені до органів, які контролюють справляння надходжень бюджетів.

Додатково повідомляємо, що рахунки для сплати Єдиного соціального внеску (балансовий рахунок 3719) не змінювалися та залишаються відкриті на балансі Головних Управлінь Казначейства (МФО відмінне від 899998).

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»