• Посилання скопійовано

Южаніна анонсувала кардинальну реформу Фіскальної служби

Глава парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна закликала депутатів розробити концепцію реформування Державної фіскальної служби

Южаніна анонсувала кардинальну реформу Фіскальної служби

"Навіть події останнього місяця навколо ДФС говорять про те, що ми повинні об'єднати всі зусилля і, не перетягуючи ініціативи, працювати над концепцією ДФС. Ми кожен раз про щось говоримо, відкатуємося тому, і нічого кардинально не змінюємо", - сказала вона в ході погоджувальної наради в понеділок, 3 вересня - повідомляє Інтерфакс.

Н. Южаніна також назвала нинішні пропозиції щодо реформування відомства косметичними.

"Найближчим часом, до завершення поточного фінансового року, ми повинні розглянути справжню реформу ДФС, особливо в частині митної справи. І проводити в життя, закріплюючи її на законодавчому рівні, а не на рівні підзаконних документів", - пояснила глава профільного комітету.

При цьому вона також наголосила на необхідності розпочати обговорення в парламенті щодо можливої заміна податку на прибуток податком на виведений капітал (ПнВК): "Я знаю, що навіть в залі є різні думки з цього приводу. Я б хотіла, щоб найближчим часом ми змогли заслухати це питання ".

***

Читайте також:

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»