• Посилання скопійовано

BEPS – це не нові податки, це додаткові правила проти ухилення від оподаткування – Мінфін

1 листопада відбувся Перший Форум з міжнародного податкового співробітництва #BEPSinUА

BEPS – це не нові податки, це додаткові правила проти ухилення від оподаткування – Мінфін

«Правила BEPS – це не нові податки, це додаткові правила проти ухилення від оподаткування. Завдання імплементації Плану BEPS в Україні – не максимізувати податкові надходження, а справедливе та прозоре оподаткування, – підкреслив заступник міністра фінансів Сергій Верланов, виступаючи на Першому Форумі з міжнародного податкового співробітництва #BEPSinUA. 

«Не буде лукавством зазначити, що бізнес, який чесно сплачує податки, повинен тільки вітати додаткові правила, спрямовані проти ухилення від сплати податків. Пакет українського плану BEPS є ширшим за мінімальний пакет, але оптимальний та виважений саме для ефективного запровадження комплексу дій» - зазначив міністр фінансів.

Реалізація Плану дій BEPS дозволить Україні заявити про те, що країна визнає та дотримується загальноприйнятих стандартів боротьби з агресивним податковим плануванням.

 

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»