• Посилання скопійовано

Мінфін отримав доступ до однієї з найбільших баз даних податкової інформації

Завдяки підтримці Проєкту EU4PFM Міністерство фінансів України може користуватись інформаційною платформою IBFD, яка містить найактуальнішу інформацію про податкову інформацію, як національну та міжнародну

Мінфін отримав доступ до однієї з найбільших баз даних податкової інформації

Завдяки підтримці Проєкту EU4PFM Міністерство фінансів України може користуватись інформаційною платформою IBFD, яка містить найактуальнішу інформацію про:

  • двосторонні та багатосторонні податкові угоди;
  • національне податкове законодавство країн світу та міжнародні правила  оподаткування;
  • судову практику з питань міжнародного оподаткування.

Доступ до інформаційної платформи IBFD — створює передумови для підсилення адміністративного потенціалу Міністерства фінансів України під час підготовки змін до податкового законодавства України та його гармонізації зі стандартами/рекомендаціями  ЄС та ОЕСР.

Засноване в 1938 році International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD) поступово перетворилося на провідного у світі авторитета у сфері міжнародного оподаткування. IBFD є відомою та незалежною фундацією, на яку покладаються податкові практики з усього світу для отримання високоякісних незалежних податкових знань і досліджень.

Більше інструментів для отримання високоякісної інформації створюють додаткові можливості на шляху до перемоги.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»