• Посилання скопійовано

З 6 жовтня діють косметичні зміни до Порядку функціонування єдиного рахунка

Уряд вніс зміни до Порядку функціонування єдиного рахунка. Вони почали діяти з 6 жовтня

З 6 жовтня діють косметичні зміни до Порядку функціонування єдиного рахунка

ДПС у Дніпропетровській області інформує, що постановою КМУ від 30.09.2022 р. №1105 (далі – Постанова №1105) затверджено зміни, які вносяться до Порядку функціонування єдиного рахунка та виконання норм ст. 35-1 ПКУ центральними органами виконавчої влади, затвердженого постановою КМУ від 29.04.2020 р. №321 (далі – Порядок).

Зокрема, пп. 3 п. 16 Порядку після абзацу сьомого доповнено новим абзацом, відповідно до якого показники, визначені абзацами четвертим – сьомим пп. 3 п. 16 Порядку, враховують наявні у платника суми помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань, а також переплати з єдиного внеску під час генерації контрольного ренкінгу.

У пункті 21 слова «Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів» замінено словами «Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів».

Постанову №1105 опубліковано в офіційному виданні «Урядовий кур'єр» від 06.10.2022 №215.

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»