• Посилання скопійовано

Як використати залишки коштів з єдиного рахунку для розрахунків з бюджетами?

Платникам, які мають залишки коштів на єдиному рахунку, доцільно скористатися сервісом «Спрямування коштів з єдиного рахунка» в ІКС «Електронний кабінет»

Як використати залишки коштів з єдиного рахунку для розрахунків з бюджетами?

ДПС у Донецькій області повідомляє, що з метою удосконалення процесу розрахунків платників з бюджетами та фондами через єдиний рахунок, в ІКС «Електронний кабінет» реалізовано електронний сервіс щодо визначення платником спрямування на бюджетні/не бюджетні рахунки залишків коштів, сплачених на єдиний рахунок.

Такий електронний сервіс забезпечить своєчасне і в повному обсязі перерахування сум податків, зборів, платежів та єдиного внеску з єдиного рахунка на бюджетні/не бюджетні рахунки.

Платникам, які мають залишки коштів на єдиному рахунку, доцільно скористатися сервісом «Спрямування коштів з єдиного рахунка» в ІКС «Електронний кабінет». Для цього необхідно увійти до приватної частини Електронного кабінету за посиланням, перейти у вкладку «Єдиний рахунок»/ «Спрямування коштів з ЄР» та створити документ «Спрямування коштів з єдиного рахунку» за формою J/F1307701. Після цього слід встановити позначку «X» в одне з полів: «Платежі з фонду заробітної плати/оплата праці» або «Інші платежі». Далі заповнити подану таблицю.

Підписати документ «Спрямування коштів з ЄР» та відправити до ДПС.

Джерело: ДПС у Донецькій області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»