• Посилання скопійовано

Застосування загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінрахунки: затверджено наказ

Мінфін затвердив Порядок, який розроблено з метою впровадження загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки

Застосування загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінрахунки: затверджено наказ

Мінфін Наказом від 26.05.2023 №282 затвердив Порядок застосування загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 29.06.2023 за №1090/40146 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 4 липня його ще не опубліковано.

Порядок розроблено з метою впровадження загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки (Common Standard on Reporting and Due Diligence for Financial Account Information (CRS), схваленого Радою Організації економічного співробітництва та розвитку 15 липня 2014 року (зі змінами та доповненнями), відповідно до багатосторонньої угоди компетентних органів про автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки (Multilateral Competent Authority Agreement on Automatic Exchange of Financial Account Information (MCAA CRS).

Норми цього Порядку вживаються відповідно до Загального стандарту звітності CRS, який підлягає оприлюдненню на офіційному вебпорталі ДПС англійською мовою з його перекладом державною мовою. У разі виникнення розбіжностей у трактуванні перевага надається тексту англійською мовою.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»