• Посилання скопійовано

Увага! Сплатити податки за листопад потрібно буде до 29 грудня (включно)

Граничний термін сплати податкових зобов’язань за листопад 2023 року припадає на 01 січня 2024 року, але в цей день Держказначейство платежі не приймає. Тож сплатити податки доведеться 29 грудня

Увага! Сплатити податки за листопад потрібно буде до 29 грудня (включно)

ДПСУ повідомляє, що податкові платежі та єдиний внесок, сплачені через Систему електронних платежів Національного банку України (далі – СЕП НБУ) 29 грудня 2023 року, будуть зараховані Казначейством на бюджетні/небюджетні рахунки, в тому числі на рахунки, відкриті в СЕА ПДВ і реалізації пального та спирту етилового, єдиний рахунок у 2023 році.

Платники податків з 30 грудня 2023 року по 01 січня 2024 року включно не зможуть сплатити податкові платежі та єдиний внесок через СЕП НБУ у зв’язку із проведенням Казначейством технічних робіт.

З 02 січня 2024 року Казначейство в СЕП НБУ працюватиме у звичайному режимі.

***

Читайте також:

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»