• Посилання скопійовано

Скільки податків сплатили великі платники податків у січні 2024 року?

У розрізі основних податків до бюджету надійшло по податку на додану вартість – 12,1 млрд грн, по податку на доходи фізичних осіб – 2,2 млрд грн, по акцизу з вироблених підакцизних товарів – 1,9 млрд грн, по податку на прибуток – 0,4 млрд грн

Скільки податків сплатили великі платники податків у січні 2024 року?

Протягом січня 2024 року платниками Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків забезпечено збір платежів до загального фонду Державного бюджету в розмірі 17,1 млрд грн, що у 1,3 раза або на 3,6 млрд грн більше січня минулого року.

У розрізі основних податків до Державного бюджету надійшло по податку на додану вартість – 12,1 млрд грн, по податку на доходи фізичних осіб – 2,2 млрд грн, по акцизному податку з вироблених підакцизних товарів – 1,9 млрд грн, по податку на прибуток – 0,4 млрд гривень.

Крім того, слід зазначити зростання надходжень до Державного бюджету у порівнянні з січнем 2023 року по податку на додану вартість на 20,1% або на 2 млрд грн більше, по акцизному податку з вироблених підакцизних товарів в 1,8 раза або на 0,8 млрд грн, по податку на доходи фізичних осіб у 1,4 раза або на 0,6 млрд грн більше.

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у січні 2024 року становили 2,9 млрд грн, що на 25,1 відс., або на 0,6 млрд грн, більше ніж у січні 2023 року.

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»