• Посилання скопійовано

Як перевірити в Е-кабінеті реквізити для сплати податків та ЄСВ?

У меню «Стан розрахунків з бюджетом» Е-кабінету відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію стосовно кожного виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату

Як перевірити в Е-кабінеті реквізити для сплати податків та ЄСВ?

У Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області нагадують, що у меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію стосовно кожного виду платежу, зокрема бюджетний рахунок на поточну дату.

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної картки або за допомогою QR-коду. Для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через Електронний кабінет не реалізовано.

Крім того, реквізити рахунків для сплати податків та зборів, відкритих Казначейством у розрізі територіально-адміністративних одиниць та територій територіальних громад України, розміщено в Центрах обслуговування платників податків, на офіційному вебпорталі ГУ ДПС в Івано-Франківській області за посиланням: Головна/Рахунки для сплати платежів.

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»