• Посилання скопійовано

29 серпня Комітет Гетманцева прийме рішення щодо законопроєкту про підвищення податків

За словами Железняка, вже 28 серпня має зібратися робоча група, а 29 серпня буде проведено засідання комітету Гетманцева для ухвалення рішення щодо рекомендації прийняти законопроєкт №11416-д у І читанні

29 серпня Комітет Гетманцева прийме рішення щодо законопроєкту про підвищення податків

Вчора ми писали, що вже зʼявився доопрацьований законопроєкт №11416-д. Він передбачає підвищення ставки ВЗ з 1,5% до 5%; встановлення ВЗ для ФОПів І та ІІ груп у 10% від МЗП, а для ІІІ групи - у 1% від доходу, а також щомісячну єдину звітність з ПДФО, ВЗ та ЄСВ.

А сьогодні, 27 серпня, за словами Железняка, вже прийнято рішення, що 28 серпня має зібратися робоча група, а 29 серпня - засідання профільного комітету для ухвалення рішення щодо рекомендації прийняти документ у І читанні.

А потім доопрацьований урядовий законопроєкт про підвищення податків №11416-д може бути розглянутий Верховною Радою вже 3-5 вересня.

Звісно, законопроєкт за традицією має пройти два читання, після цього буде підписаний спікером ВРУ, а далі передано на підпис Президента.

І лише після підписання він вже стане повноцінним Законом.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»