• Посилання скопійовано

Нова ставка акцизного податку на пиво застосовується з 1 січня

Лист ДМСУ від 17.01.2013 р. №15/1-15.1/130-ЕП

Нова ставка акцизного податку на пиво застосовується з 1 січня

ГТС указала, что пунктом 1 заключительных положений Закона «О внесении изменений в Налоговый кодекс относительно пересмотра ставок некоторых налогов и сборов» установлено, что он вступает в силу с 1 января 2013 г., кроме подпункта 1 пункта 12 раздела I Закона,  относительно увеличения ставок акцизного налога на спирт этиловый и другие спиртовые дистилляты, алкогольные напитки, вступающего в силу с 1 числа третьего месяца, следующего за месяцем публикации закона.

Поскольку в соответствии с УКТВЭД, пиво не подпадает под термин «алкогольные напитки», а относится к товарной группе 2203 УКТВЭД, увеличенные ставки акцизного налога на пиво применяются с момента вступления в силу Закона - с 01.01.2013 г.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»