• Посилання скопійовано

Надійшла пропозиція знизити акцизи на сухі плодово-ягідні вина

Розроблено законопроект про внесення змін до ПКУ щодо ставок акцизного податку на сухі плодово-ягідні вина

Надійшла пропозиція знизити акцизи на сухі плодово-ягідні вина

Проект предусматривает снижение ставок акцизного налога на вина плодово-ягодные, изготовленные без добавления спирта, с 49,49 грн. за литр 100 % спирта до 0,50 грн. (проект от 02.12.2013 г. № 3713).

Кроме того, предлагается снизить годовую стоимость лицензии на оптовую торговою сидром, перри и вином плодово-ягодным (без добавления спирта) с 500000 грн. до 780 грн. Также меняется цена лицензии на оптовую торговлю прочими винами (проект от 02.12.2013 г. № 3712).

По мнению авторов проекта, непомерно высокие акцизы и стоимость оптовых лицензий являются основным препятствием для восстановления плодово-ягодного виноделия, поэтому рынок Украины заполнен некачественной импортной продукцией с вредными искусственными наполнителями, красителями, консервантами.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»