• Посилання скопійовано

Заявка-розрахунок для отримання акцизних марок подається до 10 числа

Заявку-розрахунок слід подати за 2 місяці до очікуваного терміну отримання акцизних марок

Заявка-розрахунок для отримання акцизних марок подається до 10 числа

Кабмін постановою від 01.10.2014 р. №499 вніс зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Змінами, зокрема, уточнено, що підприємства - виробники та імпортери алкогольних напоїв і тютюнових виробів для задоволення через 2 місяці потреби в марках акцизного податку подають територіальному органові ДФС попередню заявку-розрахунок про потребу в марках за їх видами, платіжний документ на перерахування плати за марки з відміткою банку про дату виконання платіжного доручення та звіт про використання марок, придбаних у попередньому місяці, щомісяця до 10 числа.

При цьому до 20 числа місяця, в якому подано заявку-розрахунок, покупці марок мають право здійснити корегування в бік збільшення не більш як на 40 % кількості та видів марок шляхом подачі додаткової попередньої заявки-розрахунку.

Крім цього, внесено зміни до постанови Кабміну від 25.06.2001 р. №702 "Про порядок використання коштів, отриманих органами державної влади від надання ними послуг відповідно до законодавства, та їх розміри".

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»