• Посилання скопійовано

Уряд приймає рішення про здешевлення акцизної марки на алкоголь

Уряд підтримає рішення Міністерства фінансів щодо зменшення вартості акцизної марки на алкогольні напої

Уряд приймає рішення про здешевлення акцизної марки на алкоголь

«Вартість акцизної марки була надумано збільшена, щоб платити роялті, аби не контролювати переміщення підакцизних товарів, а дати можливість комусь заробити. Уряд підтримає рішення Міністерства фінансів щодо зменшення вартості акцизної марки на алкогольні напої», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 19 листопада.

Глава Уряду зазначив, що були різні бачення щодо цього питання, зокрема й у різних бізнес-асоціацій: «У нас бачення єдине - немає чого витягувати гроші з кишень громадян і переводити їх в офшорні зони».

«Сподіваюся, що виробники підакцизної продукції, в першу чергу алкогольної, будуть також виконувати свої зобов’язання», - наголосив він.

«Ми, з одного боку, підняли ставки акцизного збору. З іншого боку, ми зменшуємо навантаження по собівартості на виробників акцизної продукції. Тому - платімо податки. Уряд свою роботу робить, а ви також робите свою - легалізація ринку і сплата податків», - звернувся Арсеній Яценюк до виробників.

Джерело: КМУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»