• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект форми акцизної накладної

ДФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну, яким затверджено заяву про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального, акцизну накладну та розрахунок коригування до неї, заявку на поповнення (коригування) залишку пального

Оприлюднено проект форми акцизної накладної

З метою виконання вимог статей 231-232 та підпункту 212.3.4 Податкового кодексу щодо запровадження акцизної накладної при реалізації пального та запровадження електронного адміністрування реалізації пального та обов’язкової реєстрації осіб, які здійснюють реалізацію пального, як платники акцизного податку з реалізації пального, Мінфін розробив, а ДФСУ оприлюднила проект наказу, яким затверджено:

  • заяву про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального (завантажити);
  • акцизну накладну (завантажити);
  • розрахунок коригування акцизної накладної (завантажити);
  • заявку на поповнення (коригування) залишку пального (завантажити);
  • Порядок заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального (завантажити).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»