• Посилання скопійовано

Обсяги імпортованого пального зараховуються в СЕА РП автоматично на підставі митних декларацій

Обсяги пального обліковуються в СЕАРП та СЕ та зараховуються автоматично на підставі оформлення митних декларацій у розрізі платників податків та умов оподаткування пального за кожним кодом УКТЗЕД

Обсяги імпортованого пального зараховуються в СЕА РП автоматично на підставі митних декларацій

ДФС у Харківській області нагадує, що згідно з Законом України від 23.11.2018 р. №2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів» запроваджена нова система електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (далі – СЕАРП та СЕ). У зв’язку з цим ДФС України підготовлено роз’яснення  з питань обліку в СЕАРП та СЕ пального, що ввозиться на митну територію України.

Зокрема, у вказаному роз’ясненні зазначено, що обсяги ввезеного на митну територію України пального обліковуються в СЕАРП та СЕ та зараховуються автоматично на підставі оформлення митних декларацій у розрізі платників податків та умов оподаткування пального за кожним кодом товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД.

Більш детальну інформації з цього питання Ви дізнаєтесь у листі ДФС України від 22.07.2019 №23510/7/99-99-18-02-01-17.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Харківській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»