• Посилання скопійовано

Бажаєте дізнатися про залишки пального: як їх отримати через Е-кабінет?

У режимі «СЕА РПСЕ» приватної частини Е-кабінету платник має доступ до Реєстру операцій по обсягам реалізації пального та/або спирту етилового СЕАРП та СЕ

Бажаєте дізнатися про залишки пального: як їх отримати через Е-кабінет?

ДПС у Чернігівській області нагадує, що для отримання інформації щодо залишків у системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового платник акцизного податку має право скористатись одним із зручних для нього способів, зокрема:

  • переглянути інформацію в режимі «СЕА РПСЕ» приватної частини Електронного кабінету;
  • шляхом надсилання відповідного запиту до ДПС.

Так, у режимі «СЕА РПСЕ» приватної частини Електронного кабінету платник має доступ до Реєстру операцій по обсягам реалізації пального та/або спирту етилового СЕАРП та СЕ.

У цьому режимі платнику надано можливість здійснювати пошук інформації в розрізі складів, типів операцій за кожним кодом товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД та умов оподаткування за допомогою відповідних фільтрів.

Також платник акцизного податку має право надіслати запит для отримання інформації щодо обсягів залишків пального та/або спирту етилового в СЕАРП та СЕ, скориставшись програмним забезпеченням, яке він обирає на власний розсуд.

Перелік сервісних запитів із зазначеними ідентифікаторами форм документів розміщений на вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність> Платникам податків про електронну звітність>Інформаційно-аналітичне  забезпечення>Реєстр форм електронних документів>Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів).

Джерело: ДПС у Чернігівській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»