• Посилання скопійовано

Змінилася форма заявки-розрахунку на придбання марок акцизного податку для маркування алкоголю

Таблицю форми Заявки-розрахунку доповнено новою графою 12 «Інша інформація (виробники та імпортери алкогольних напоїв зазначають власну назву підакцизного товару з додатковою інформацією щодо характеристик (за наявності) та його фото»

Змінилася форма заявки-розрахунку на придбання марок акцизного податку для маркування алкоголю

Мінфін наказом від 18.02.2022 р. №84 (зареєстрований в Мін'юсті 07.03.2022 р. за №299/37635 ) вніс зміни до форми Заявки-розрахунку на придбання марок акцизного податку для маркування алкогольних напоїв.

Таблицю форми Заявки-розрахунку після графи 11 доповнено новою графою 12 "Інша інформація (виробники та імпортери алкогольних напоїв зазначають власну назву підакцизного товару з додатковою інформацією щодо характеристик (за наявності) та його фото4".

У примітаках уточнено, що інформація є необов'язковою та зазначається виробниками/імпортерами алкогольних напоїв за їх бажанням.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Наказ опубліковано в "Офіційному віснику" від 25 березня. Відповідно з цієї дати діє нова форма.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»