• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення АН при постачанні пального для потреб Міноборони

При наданні пального для потреб Міноборони слід скласти АН за формою «П». У ній та в Заявках зазначається код згідно з УКТ ЗЕД важких дистилятів (газойлю) та біодизелю

Нюанси заповнення АН при постачанні пального для потреб Міноборони

Податківці у підкатегорії 114.11.03 ЗІР зауважили, що до внесення відповідних змін до форми акцизної накладної та заявки на поповнення (коригування) залишку пального (далі – Заявка) при реалізації важких дистилятів та біодизелю у період дії воєнного, надзвичайного стану, замовником яких згідно з умовами договору є Міністерство оборони України (далі – МОУ) такі документи складаються з урахуванням таких особливостей.

В акцизній накладній форми «П» зазначається:

  • код операції для складання в одному примірнику: або «0», або «2», або «3», або «4»;
  • умова оподаткування – «3»;
  • реквізити податкового векселя – по всьому ланцюгу постачання від імпортера / виробника важких дистилятів (газойлів) та біодизелю до МОУ;
  • напрям використання пального: або «0», або «10».

У Заявках зазначається:

  • умова оподаткування – «3»;
  • цифра «0» у графах 7 та 9 Заявки.

При цьому в акцизних накладних форми «П» та в Заявках зазначається код згідно з УКТ ЗЕД важких дистилятів (газойлю) та біодизелю.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»