• Посилання скопійовано

Скільки акцизу було сплачено у листопаді 2023 року?

Податківці підкреслили, що у листопаді 2023 року до загального фонду державного бюджету надійшло 7,5 млрд грн акцизного податку

Скільки акцизу було сплачено у листопаді 2023 року?

ДПСУ повідомляє, що у листопаді 2023 року до загального фонду Державного бюджету України надійшло акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) у сумі 7,5 млрд грн. Це становить 101,4 відс. показника доходів, доведеного Міністерством фінансів України (додатково надійшло 0,1 млрд грн), та на 2 млрд грн, або на 37,4 відс., перевищує надходження листопада минулого року. 

Виконання показників доходів досягнуто за рахунок додаткових надходжень з вироблених в Україні підакцизних товарів: 

  • лікеро-горілчаній продукції – на 0,47 млрд грн, або 214,6 відс. від доведеного завдання (0,41 млрд грн); 
  • виноробній продукції (без додавання спирту) – на 0,02 млрд грн, або 116,4 відс. від  доведеного завдання (0,13 млрд гривень).

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»