• Посилання скопійовано

Акцизний напрям роботи ДПС залишається найкорумпованішим, – Южаніна

Нардеп отримала звернення виробника спирту, що вже протягом 6 місяців очікує представника ДПС, який повинен накласти пломби на спиртові лічильники

Акцизний напрям роботи ДПС залишається найкорумпованішим, – Южаніна

При наданні ліцензій на виробництво, оптовий та роздрібний продаж підакцизних товарів, здійсненні контролю за повнотою обсягів постачання таких товарів платники податків постійно стикаються зі штучними перепонами, за уникнення яких податківці вимагають хабарі (про це зазначало і НАЗК у своєму дослідженні). Про це повідомила Южаніна у своєму Телеграм-каналі

Нардеп отримала звернення виробника спирту з Житомирської області, що вже протягом 6 місяців очікує представника ДПС, який повинен накласти пломби на спиртові лічильники (а без їх пломбування діяльність заборонено).

Отримують постійні відписки від податкової – всі зайняті, а законодавство не передбачає чітких строків для пломбування. Чекайте.

Як наслідок – підприємство у простої, персонал (96 працівників) без роботи, накопичуються борги.

Южаніна підкреслила, що ДПС у ручному режимі знищує чергове підприємство на догоду конкурентам або в очікувані корупційної винагороди.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»