• Посилання скопійовано

Вимоги до маркування акцизними марками тютюнових виробів: розʼяснення від ДПС

Вимогою до маркування марками акцизного податку тютюнових виробів є наявність наклеєної в установленому порядку марки акцизу встановленого зразка на пачці (упаковці) тютюнового виробу

Вимоги до маркування акцизними марками тютюнових виробів: розʼяснення від ДПС

ДПС  у Харківській області інформує, що відповідно до пп. 14.1.109 ПКУ маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах – це наклеювання марки акцизного податку на пляшку (упаковку) алкогольного напою, пачку (упаковку) тютюнового виробу чи ємність (упаковку) з рідиною, що використовується в електронних сигаретах, в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України щодо виробництва, зберігання та продажу марок акцизного податку.

Статтею 226 ПКУ встановлено вимоги до маркування марками акцизного податку тютюнових виробів. Зокрема, наявність наклеєної в установленому порядку марки акцизного податку встановленого зразка на  пачці (упаковці) тютюнового виробу є однією з умов для ввезення на митну територію України і продажу таких товарів споживачам, а також підтвердженням сплати податку та легальності ввезення товарів.

Джерело: ДПС у Харківській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»