• Посилання скопійовано

Скільки акцизу сплачено до бюджету у серпні 2024 року?

У серпні 2024 року до загального фонду Держбюджету надійшло акцизу з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) у сумі 12,7 млрд грн

Скільки акцизу сплачено до бюджету у серпні 2024 року?

ДПСУ розповідає, що у серпні 2024 року до загального фонду Державного бюджету України надійшло акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) у сумі 12,7 млрд грн. Це становить 100,8 відс. показника доходів, доведеного Міністерством фінансів України (додатково надійшло 0,1 млрд грн). Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 12,7 відс, або на 1,4 млрд гривень.

Виконання показників доходів досягнуто за рахунок додаткових надходжень акцизного податку з вироблених та ввезених на митну територію  Україну підакцизних товарів (продукції), зокрема:

  • тютюнових виробів – на 0,9 млрд грн, або 110,4 відс. від доведеного завдання (9,0 млрд грн);
  • лікеро-горілчаної продукції – на 0,15 млрд грн, або 117,8 відс. від доведеного завдання (0,8 млрд гривень).

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»