• Посилання скопійовано

Уряд затвердив порядок створення електронної системи обігу алкоголю та тютюну

Затверджено Порядок створення та функціонування Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах, а також формування витягів з цієї системи та саму форму витягу

Уряд затвердив порядок створення електронної системи обігу алкоголю та тютюну

На засіданні 4 жовтня Уряд відповідно до статті 56 Закону №3817 затвердив:

  • Порядок створення та функціонування Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах;
  • Порядок формування витягів з Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах;
  • форму витягу з Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Уряду у ВРУ Тарас Мельничук.

Передбачено, що технічним адміністратором Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах, є державне підприємство «ДІЯ», що належить до сфери управління Міністерства цифрової трансформації.

Також внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених в державному бюджеті за програмою «Електронне урядування», якими передбачено можливість використання коштів на створення, модернізацію та розвиток, адміністрування і забезпечення функціонування Електронної системи обігу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах. 

Текст постанови поки що не оприлюднений.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»