• Посилання скопійовано

Вартість авто для цілей сплати транспортного податку можна порахувати онлайн

На сайті Мінекономрозвитку можна порахувати вартість авто для цілей сплати транспортного податку та ПДФО

Вартість авто для цілей сплати транспортного податку можна порахувати онлайн

На офіційному веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України розміщено банер «Розрахунок середньоринкової вартості транспортних засобів». У цьому розділі можна здійснити розрахунок вартості автомобіля як для цілей сплати податку на доходи фізичних осіб, так і транспортного податку. Дивіться тут>>>

Розрахунок середньоринкової вартості легкових автомобілів для цілей оподаткування транспортним податком проводиться відповідно до п. 267.2 ПКУ за Методикою визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, затвердженою постановою КМУ від 18.02.2016 року № 66.

На підставі: ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»