• Посилання скопійовано

Землекористувачі мають уточнити податкові зобов’язання із плати за землю на 2018 рік

ДФС інформує землевласників і землекористувачів про необхідність подання до контролюючих органів уточнюючих декларацій з плати за землю на 2018 рік

Землекористувачі мають уточнити податкові зобов’язання із плати за землю на 2018 рік

ДФС у Херсонській області нагадує, що  нормами Порядку №489 передбачено, що з 17.07.2018 р. для земельних ділянок, інформація про які не внесена до відомостей Державного земельного кадастру та у разі якщо у відомостях Державного земельного кадастру відсутній код Класифікації видів цільового призначення земель для земельної ділянки, коефіцієнт, який характеризує функціональне використання земельної ділянки при розрахунку її нормативної грошової оцінки застосовується із значенням 3,0.

Отже, платникам, які мають такі земельні ділянки, потрібно подати до контролюючих органів уточнюючі податкові декларації за 2018 рік із новою довідкою (витягом) про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка видана з урахуванням вимог Порядку №489.

Для отримання детальних роз’яснень звертайтесь до податкових інспекцій (відділень) за місцем реєстрації земельних ділянок.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Херсонській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»