• Посилання скопійовано

За якими реквізитами сплачувати за послуги з проставлення апостиля?

Плату за надання послуг з проставлення апостиля перераховуйте на відкриті рахунки за кодом бюджетної класифікації 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг» із відомчою ознакою «31»

За якими реквізитами сплачувати  за послуги з проставлення апостиля?

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що пунктом 1 наказу Міністерства фінансів України від 01.02.2023 №54 «Про розмір та порядок оплати послуг із проставлення апостилю» встановлено плату за надання послуг із проставлення апостиля на документах, що видаються Державною податковою службою України та її територіальними органами і призначені для використання на території інших держав, у розмірі трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Враховуючи вищезазначене та з метою забезпечення процесів надходжень плати за надання таких послуг органами Казначейства відкриті рахунки за кодом бюджетної класифікації 22012500 «Плата за надання інших адміністративних послуг» із відомчою ознакою «31».

***

Читайте також: Мінфін визначив вартість апостилю на документах ДПСУ для використання в інших державах

Джерело: ДПС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»