• Посилання скопійовано

Як та куди сплачувати збір за паркування авто за результатами звітування?

Сума збору, обчислена відповідно до декларації за звітний квартал, сплачується щокварталу у визначений для квартального звітного періоду строк за місцезнаходженням об’єкта оподаткування

Як та куди сплачувати збір за паркування авто за результатами звітування?

ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що ставка збору за місця для паркування транспортних засобів (далі – збір) та порядок сплати збору до бюджету встановлюються відповідною сільською, селищною, міською радою.

Сума збору, обчислена відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, сплачується щокварталу у визначений для квартального звітного (податкового) періоду строк за місцезнаходженням об’єкта оподаткування.

Платник збору, який має підрозділ без статусу юридичної особи, що провадить діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на земельній ділянці не за місцем реєстрації такого платника збору, зобов’язаний зареєструвати такий підрозділ як платника збору у контролюючому органі за місцезнаходженням земельної ділянки.

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»