• Посилання скопійовано

Куди потрібно перераховувати військовий збір великим платникам?

Юрособа перераховує військовий збір до державного бюджету на відповідні рахунки, відкриті в органах Держказначейства для Центрального міжрегіонального управління (код органу ДПС 3100)

Куди потрібно перераховувати військовий збір великим платникам?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що відповідно до пп. 168.4.1 ПКУ податок, утриманий з доходів резидентів та нерезидентів, зараховується до відповідних бюджетів згідно з Бюджетним кодексом України.

Норма пп. 168.4.3 ПКУ регламентує порядок перерахування податку за відокремлені підрозділи до відповідного місцевого бюджету, а оскільки військовий збір повністю зараховується до державного бюджету, то зазначена норма для військового збору не може бути застосована.

Таким чином, юридична особа перераховує військовий збір до державного бюджету на відповідні рахунки, відкриті в органах Державного казначейства України для Центрального міжрегіонального управління (код органу ДПС 3100).

Реквізити рахунку для сплати військового збору платниками податків, які перебувають за основним місцем обліку в Центральному міжрегіональному управлінні:

Банк отримувача: Казначейство України(ел. адм. подат.)

Отримувач коштів: ГУК у м.Києві/м.Київ/11011000

Код отримувача: 37993783

Рахунок отримувача: UА738999980313030063099026001

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»