• Посилання скопійовано

Затверджена методика визначення інвестиційного прибутку податковим агентом

Наказ Мінфіну, ДКЦПФР від 22.11.2011 р. №1484, 1689 "Про затвердження Методики визначення інвестиційного прибутку професійним торговцем цінними паперами при виконанні функцій податкового агента"

Мінфін спільно з ДКЦПФР затвердили Методику визначення інвестиційного прибутку професійним торговцем цінними паперами при виконанні функцій податкового агента, дія якої розповсюджується на податкових агентів платника податку на доходи фізичних осіб, який здійснює операції з інвестиційними активами з використанням послуг професійного учасника фондового ринку - торговця цінними паперами, включаючи банк.

Методика зареєстрована в Міністерстві юстиції 24 січня 2012 р. за №100/20413 та набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

 

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»