• Посилання скопійовано

ДПСУ: сплата ПДФО філіями

Лист Мінфіну від 31.11.2012 р. №31-08140-3-8/7532

ДПСУ: сплата ПДФО філіями

ДПСУ повідомляє, що з 1 липня 2012 р. відокремлені підрозділи визначаються з урахуванням норм ст. 64 ГКУ, а не згідно із ст. 1 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб - підприємців". Тобто дотримання умови щодо внесення юридичною особою до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців інформації про такі підрозділи не вимагатиметься.

Таким чином, вищезазначені зміни спрямовані на остаточне законодавче врегулювання питання сплати (перерахування) ПДФО за місцем провадження фактичної діяльності виробничих структурних підрозділів (виробництв, цехів, відділень, дільниць, бригад, бюро, лабораторій тощо), а також функціональних структурних підрозділів апарату управління (управлінь, відділів, бюро, служб тощо) юридичної особи, які розташовані на іншій території, ніж така юридична особа, і не уповноважені нею нараховувати (сплачувати) цей податок.

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»