• Посилання скопійовано

Змін в оподаткуванні спадщини не має, - Мінфін

Денис Фудашкін на брифінгу в Будинку Уряду повідомив, що чинна система оподаткування спадщини, яка була в попередньому році, зберігатиметься і надалі

Змін в оподаткуванні спадщини не має, - Мінфін

Жодних змін відносно оподаткування спадщини не відбулося. Про це повідомив заступник Міністра фінансів Денис Фудашкін на брифінгу в Будинку Уряду 6 січня, де йшлося про новації в сфері оподаткування.

«Жодних змін в законі, який був схвалений Верховною Радою, по оподаткуванню спадщини не передбачено, - наголосив Денис Фудашкін. – Діюча система оподаткування спадщини, яка була в  попередньому році, зберігається і надалі».

За словами Дениса Фудашкіна, при успадкуванні членами сім’ї першого ступеня споріднення залишається нульове оподаткування. У разі успадкування спадкоємцями, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення, залишається 5-відсоткова ставка, яка діяла й до цього.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»