• Посилання скопійовано

Нюанси застосування ПСП для працівника на дітей від різних шлюбів

Батько, який має двох дітей віком до 18 років, але одна із них проживає з дружиною від першого шлюбу, для застосування ПСП на дітей повинен разом із заявою подати документи для підтвердження факту утримання дітей

Нюанси застосування ПСП для працівника на дітей від різних шлюбів

ДПС у Житомирській області розповідає, що якщо батько, який має двох дітей віком до 18 років, але одна із них проживає з дружиною від першого шлюбу, бажає скористатися правом на застосування до його доходу податкової соціальної пільги, повинен разом із поданням роботодавцю заяви щодо її застосування подати, крім документів, визначених у Порядку №1227, документи, що підтверджують факт утримання ним дітей.

Такими документами можуть бути довідка органу опіки, рішення суду або нотаріально засвідчений договір між колишніми чоловіком та дружиною щодо здійснення батьківських прав та виконання обов’язків тим із них, хто проживає окремо від дитини, рішення суду про аліменти.

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»