• Посилання скопійовано

Дивіться «гарячий» вебінар редакції по змінам в електронному адмініструванні ПДВ

29 липня опублікований Закон «Про внесення змін до ПКУ щодо удосконалення адміністрування ПДВ». Редакція «Дебету-Кредиту» оперативно розглянула нюанси застосування даного Закону на вебінарі «Електронне адміністрування ПДВ».

Дивіться «гарячий» вебінар редакції по змінам в електронному адмініструванні ПДВ

З липня 2015 року в Україні відбувся початок повноцінної роботи системи електронного адміністрування ПДВ. Але вже на етапі тестового режиму роботи цієї системи у платників податків виникло безліч практичних запитань.

Змін дуже багато, всі вони важливі і стосуються різних аспектів роботи системи електронного адміністрування. Практики застосування Закону №643, зрозуміло, ще нема. Проте ми провели цей вебінар, тому що зміни починають діяти або з моменту опублікування цього Закону або вже за декілька робочих днів. І Вам ВАЖЛИВО про це знати.

Про те, як працювала ця система з 01.01.2015 р., які зміни у ній відбулися в липні 2015 р. (новий Закон №643 від 16.07.2015 р. набрав чинності вже 29.07.2015 р.), розповів лектор на нашому вебінарі.

Переглянути вебінар Ви можете  у запису >>> 

Лектор - Ганна Бикова, керівник київської редакції і провідний автор тижневика «Дебет-Кредит», податковий консультант-практик з багаторічним досвідом роботи.

Для користувачів пакету "Профі" електронного сервісу "Дебет-Кредит" та передплатників паперового видання перегляд вебінару безкоштовний.

 

Читайте также о Законе №643 и о том, каие изменения он внес:

  • Про четыре основные даты в Законе №643, когда наступают изменения и что именно произойдет - читайте здесь;
  • Анализ Законопроекта, сделанный специалистами "Дебета-Кредита" - здесь. Предполагалось, что Закон вступит в силу "задним числом", с 1 июля 2015 г.
  • Новость от пресс-службы Президента - здесь. Тогда мы еще не знали, насколько глубоки будут изменения.
  • Ссылка на официальный текст Закона, опубликованного в "Голосе Украины" №135 - здесь.
  • Просмотреть запись ВЕБИНАРА редакции, который мы оперативно провели в день опубликования Закона можно здесь.
  • Оперативный комментарий ГФС с кратким описанием изменений - здесь.
  • Сообщение фискальной службы о приостановлении работы Единого рееста налоговых накладных и прием деклараций по НДС 2 августа - здесь.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»