• Посилання скопійовано

Які додатки подавати при заповненні рядків 4.1 або 4.2 декларації з ПДВ

При заповненні рядка 4.1 та/або рядка 4.2 декларації з ПДВ обов’язковим є подання «Розшифровки податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів (Д5)» (додаток 5)

Які додатки подавати при заповненні рядків 4.1 або 4.2 декларації з ПДВ

Таке роз'яснення ДФС надала в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 101.20) .

Також податківці зазначили, що подання «Розрахунку (перерахунку) частки використання товарів/послуг, необоротних активів в оподатковуваних операціях (Д7)» (додаток 7) до декларації з ПДВ, за наявності підстав для застосування ст. 199 ПКУ, є обов’язковим в першому звітному періоді, в якому виникли оподатковувані та неоподатковувані операції, в останньому звітному періоді року та першому звітному періоді року.

У разі нарахування податкового зобов’язання тільки відповідно до вимог п. 198.5 ПКУ додаток 7 не подається.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»