• Посилання скопійовано

Казначейство перерахувало бюджетну дотацію сільгоспвиробникам

За даними Держказначейства, уже перераховано бюджетну дотацію 683 сільськогосподарським товаровиробникам на загальну суму 79 783 100,85 гривень

Казначейство перерахувало бюджетну дотацію сільгоспвиробникам

Державна казначейська служба  повідомляє, що на виконання  постанови КМУ від 22.03.2017 р. №178 Державною фіскальною службою 13 квітня 2017 року наданий до Казначейства тимчасовий Реєстр отримувачів бюджетної дотації на загальну суму 79967641,43  грн по 689 сільськогосподарським товаровиробникам.

Казначейством протягом дня забезпечено перерахування бюджетної дотації 683 сільськогосподарським товаровиробникам на загальну суму 79 783 100,85 гривень. По шести товаровиробникам Казначейство не забезпечило перерахування дотації у сумі 184 540,58 грн у зв’язку з тим, що рахунки отримувачів, за повідомленням  НБУ, відкриті у філіалах банків, що ліквідовані.

***

Читайте також:

Бюджетні дотації с/г виробникам: критерії відбору та порядок подання заяви 

Дотація для сільгосптоваровиробників у 2017 році: відеоогляд від ДФС

Уряд затвердив автоматичний розподіл дотацій аграріям

Бюджетні дотації для сільгоспвиробників: постанова КМУ

Як розподілятимуть дотації агровиробникам

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»