• Посилання скопійовано

Товар оплачено протягом одного дня кількома авансовими платежами: чи можна скласти одну податкову накладну?

Чи має право постачальник - платник ПДВ скласти одну податкову накладну, якщо покупець одного і того ж дня оплачує товар кількома авансовими платежами в межах різних(ого) цивільно-правових(ого) договорів(у)? Консультує ДФСУ

Товар оплачено протягом одного дня кількома авансовими платежами: чи можна скласти одну податкову накладну?

На це питання податківці відповіли у підкатегорії 101.16 ресурсу "ЗІР".

Так, на їхню думку, у випадку отримання кількох авансових платежів протягом одного дня від одного і того ж покупця за один і той же товар в межах одного і того ж цивільно-правовового договору, не буде вважатися помилкою, коли постачальником буде складена одна податкова накладна на загальну суму таких авансових платежів.

Якщо у цивільно-правовому договорі з покупцем не передбачено складання зведених податкових накладних, та покупець одного і того ж дня оплачує товар кількома авансовими платежами в межах різних цивільно-правових договорів, також не буде вважатися помилкою якщо продавцем буде складена одна податкова накладна на загальну суму таких авансових платежів.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»