• Посилання скопійовано

ДФС про сплату податкових зобов’язань за уточнюючими розрахунками з ПДВ

Державна фіскальна служба розглянула питання щодо сплати податкових зобов’язань за уточнюючими розрахунками

ДФС про сплату податкових зобов’язань за уточнюючими розрахунками з ПДВ

ДФСУ у листі від 29.06.2017 р. №886/6/99-99-12-03-01-15/ІПК нагадує, що Законом №1797 внесено зміни до ст. 200-1 ПКУ, згідно з яким ДФСУ має право надсилати Держказначейству, у якому відкриті рахунки платників у СЕА ПДВ:

Отже, починаючи з 1 січня 2017 року розрахунки з бюджетом за уточнюючими розрахунками здійснюються з рахунків, відкритих у СЕА ПДВ, крім розрахунків, вказаних у п. 87.1 ПКУ.

 

Щодо штрафів за несвоєчасне зарахування ПЗ за уточнюючими розрахунками з ПДВ

Абзацом першим п. 40 розділу XX ПКУ визначено, що штрафні санкції та пеня, передбачені цим ПКУ, за порушення строків для самостійної сплати ПЗ з ПДВ, не застосовуються за умови наявності у такі строки коштів на рахунках платників у СЕА ПДВ у сумах, достатніх для сплати узгоджених ПЗ з ПДВ до бюджету.

***

Читайте також:

Виправлення помилок у декларації з ПДВ

Чи впливає уточнення декларації з ПДВ на ліміт реєстрації податкових накладних?

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»